Influensan innanför dörrarna.

Operation övertalning är inställd. I natt slog influensaviruset till och gjorde vaccineringen överflödig för en i familjen. Utan provtagning kan vi naturligtvis inte vara säkra men symptomen stämmer väl med de som uppgivits för A/h1n1 med feber, huvud- och muskelvärk, frossa men bara lite ont i halsen. Ett stort plus till informationen som finns här. Saklig information som dämpar den oro som kan uppstå då man själv eller någon i ens somgivning smittats av viruset.

Räkna med att handspriten gått åt här idag.
Nysa och hosta i armvecket men vad mer kan man göra? Är man sjuk måste man ju bli ompysslad så någon karantän blir det inte fråga om. Tyra ligger på plats intill och vakar. Märkligt med  katters känslighet för sinnestämningar. De märker genast när det är något som inte är bra. Får nu hoppas att Tyra inte blir smittad som den amerikanska katten blev.

Snart väntas klartecken för vaccination av de små barnen
läser jag i i svenskan.  Bra det är ju barnen som drabbats hårdast hitintills. Där vi bor börjar vaccineringen av friska vuxna och barn först vecka 47 med start för 18-30åringar. Skolhälsovården vägrar att befatta sig med vaccinering så barnen får vänta och följa med sina föräldrar när det blir deras tur. Hur många 18-30 åringar har barn? De med äldre föräldrar får vänta  till december. Konstig tågordning! Och så ska alla som redan låtit vaccinerat sig och de äldre barnen ställa sig i med minstingarna igen.  Blir någon förvånad över  om det uppstår irritation och att vissa helt enkelt avstår?

Tänkte ge mig ut och storhandla ifall ifall... Mat måste vi ju ha och mängder av cocacola.

Relaterat i media: ab ex12
Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , ,vaccin, ,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är Tyra symtomfri?

2009-11-06 @ 17:48:40
Postat av: annarkia

Ja men hon ligger på vakt på sjuklingens mage.on är pigg som vanligt

2009-11-06 @ 17:56:46
Postat av: A

värktabletter och hostmedicin glömde Du förstås

2009-11-06 @ 18:54:14
Postat av: annarkia

@A

Vi är välutrustade.

2009-11-06 @ 19:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback