Jag vill inte betala FRA:s existens.

Lagstiftarnas paranoida lagstiftningiver ska belasta konsumenterna av webben.
Inte nog med att regeringen ser till att vi kommer att utsättas för massavlyssning genom ny lagstiftning vi kommer själva att få  vara med att betala kalaset.   
Enligt it- och telekomleverantörernas branschorganisation kommer de nya övervakningslagarna att kosta oss  ca 3 - 4000 kronor mer att sättas under luppen på grund av FRA- lagen, IPRED och telekomlagen. 
 
It- och telekombolagen måste lämna kopior på all tele- och datatrafik över gränsen till staten och lagra trafikdata mins ett år för att kunna lämna ut den när som helst. Kostnaderna drabbar oss konsumenter. Det är som om Volvo skulle stå för alla polisbilar då de används för brottsbekämpning menar branschorganisationen för it- och telekombolagen.

Redan i dag är det dyrt med internetuppkoppling. Inte alla familjer har råd. Hur blir det i framtiden.? I skolan förväntar vi oss att elever ska kunna hämta information på webben även utanför skoltid. Ska Internet  med sin stora skattkista bara förunnas de som har råd? Barockt att vi som konsumenter ska vara med och betala en myndighet, FRA  vars verksamhet är ett beställningsverk från USA!

 Bloggat: Svensson
Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mike

Vad är detta för satans skämt regering.Mage till fräckhet.Har du lust och lista allt dom genomfört under deras korta tid mot folkviljan.Ska vi låta fashismen bestå?Släng Ut Asen och Bränn riksdagen.

2008-12-01 @ 20:01:31
Postat av: annarkia

@Mike

Det är en hel del alliansregeringen genomfört som borde vara ogjort. Men bränna ned riksdagen hjälper inte, ingen bra idé alls. Vid nästa val gäller det att visa att alliansen gjort sitt.

2008-12-01 @ 23:03:58
Postat av: Maktfaktor

@annarkia

Sossarna är för både FRA och ipred också så det blir ingen skillnad.

2008-12-02 @ 08:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback