Stora bloggpriset 2009, dags att rösta.

Ingen av mina favoritbloggare blev nominerade inom kategorin politik och samhälle.  Inte en enda vänsterblogg platsade. Tre av de fem nominerade är piratpartister, vilken utklassning! Det ska bli intressant att se hur piratpartiet kommer att mobilisera väljarstöd med hjälp av sociala medier fram till valet 2010. Inför EU-valet lyckades de över förväntan. Till och med mitt röda hjärta blev lilafärgat.

De som nominerats i kategorin politik och samhälle är alla fem bra bloggare. Min röst har jag lagt på farmorgun från Norrtälje, en genuin gräsrotsbloggare  som kandiderar för piratpartiet i riksdagsvalet. En dagsfärsk intervju med Gun finns här.

Har ni inte läst abbepappans blogg Heja Abbe ? Gör det.
Han är min absoluta favorit i kategorin vardagsbloggare.  Kulturbloggen håller jag tummarna för i år. Det är en blogg med hög kvalitet och alltid med intressant innehåll.
Här finns alla nomineringar och där kan Du också delta i omröstningen.


Det var kul att vara med i bloggpanelen och kanske deltar jag i årets bloggala. Det är långt till Stockholm men spännande att få träffa bloggare som jag lärt känna via bloggar, kommentarer och länkningar.  

Bloggat
Kent Persson grattar alla nominerade och   MaryXJ är lite, lite avundsjuk. Mymlan visar sina favoriter.  Livbåten filosoferar runt blogglänkar och om hur bloggare jagar i flock och hänvisar till Svensson som skrivit om samma tema.

PS
Om nu någon till äventyrs undrar vilka politiska bloggar  som är mina favoriter syns det i listan över vilka bloggar jag oftast länkar till. Något som helt stärker Markus Fridholms tes om att vi ofta länkar till likasinnade och -"predikar för kören" och jag tillägger förmodligen nominerar likasinnade.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
i

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback