Skattesmitarna obekväma i paradisen.

Nu återvänder de, skattesmitarna och fifflarna från skatteparadis som inte längre är några paradis.
Ändrade regler gör det inte speciellt bekvämt att vara skriven i länder som Schweiz, Luxemburg och  Storbritannien skriver Svensson. Caymanöarna ett annat skatteparadis har fått rådet av moderlandet att införa skatter för att undvika konkurs i finanskrisens spår.

I krisens spår och med regeringens goda minne  har Sverige förvandlats till ett hem för fd skattesmitare, ett låglöneland och ett land där sjuka och arbetslösa hamnar utanför. Ett Sverige där maskorna i trygghetsnätet glesats ut och där klyftorna mellan rik och fattig ökat.  Den utvecklingen applåderar Thomas Gür på ledarsidan i Svenska Dagbladet. .  Att Sverige  fått ett invandringsöverskott från länder som setts som skatteparadis tar Thomas Gür som intäkt för att regeringens politik lyckats. Att det finns fler faktorer som skyndat på hemfärden för skattesmitare blundar Thomas Gür för.

Attr  skattesmitarna  på äldre dagar återvänder till Svverige för att nyttja sjukvård och äldrevård som de själva inte betalt många kronor för att finansiera borde rendera tummen ned och definitivt inga hejarop.

Bloggat: Svensson, Peter Andersson, Röda M-ö.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , I


Kommentarer
Postat av: Zingo

Men snälla någon man kan tycka vad man vill om skattesmittare.Fast denna formulering "I krisens spår och med regeringens goda minne har Sveige förvandlats till ett hem för fd skattesmitare" är ju så dum att den inte är sann.För dessa skattesmitare är SVENSKAR och då har de ta mig fan rätt att bo i Sverige också.

2009-09-05 @ 16:56:27
Postat av: FredrikN

Alla som flyttat utomlands är skattesmitare, jojo minsann. Det vet ju du....

2009-09-05 @ 21:04:27
Postat av: annarkia

@Zingo

Vem har påstått att svenskar inte har rätt att bo i Sverige?

@FredrikN

Var står det att alla som flyttat utomlands är skattesmitare?

/anna

2009-09-05 @ 21:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback