Stoppa FRA 2.0

Det är bråttom nu. FRA  2.0 ligger på riksdagens bord. Med tanke på hur partipiskan ven inför den ursprungliga  omröstningen om FRA-lagens vara eller inte vara kan man ju undra hur det ska gå. De borgerliga riksdagsledamöter som är tveksamm till och motståndare till FRA-lagen vågar de riskera sin politiska karrär så tätt inpå ett riksdagsval då nomineringsarbetet är i full gång.  HAX påminner om att det räcker med att endast åtta ledamöter lägger ned sin röst för att fälla FRA2.0. S, V och MP kommer ju att rösta NEJ.

HAX uppmanar till bloggbävning:
-"Skriv till "dina" borgerliga riksdagsledamöter. Skriv brev, skicka vykort eller sänd personliga mail (mailbombning med identiska massmail kommer dock inte att fungera lika bra som individuella meddelanden). Eller ring dem. Här är hela listan.

Berätta för dem varför du vill att de skall riva upp FRA-lagen. Och gör klart att om de inte tänker rösta för motionerna om att riva upp – så hoppas du och ber dem att i vart fall aktivt avstå i voteringen den 14 oktober."
Scaber Nestor påminner om bloggväggen:
Fler om FRA, övervakning och signalspaning:JL, Badlands Hyena,
CalandrellaMEGunSBF&THAXEHTMMKPASossar mot StorebrorGun2Blå BorgenKlambergAdamApelsineldJoshLakeLinanderTomas sida, OlofbGun3SultansIsak GBadlands2SilkeshandskarSidvindSossar mot Storebror2, Tomas Melin, HAX2, Liberal & Långsint, Facad Posse, Faidros Blog, Jardenberg, Jan Thurin, Scaber Nestor, Falkvinge

Media:IDGCS, SvDKB. DN,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Pingat på intressant.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback