Stora Bloggpriset igen.

Snart är det dags att nominera kandidater till Aftonbladets Stora Bloggpris . Jag är medlem i den bloggpanel som  får  välja ut fem bloggar i varje kategori. De bloggar som får flest nomineringar går vidare till en avgörande omröstning som alla kan vara med och påverka.  Även förra året var jag med i panelen och vet hur svårt det är att välja bloggar. Bloggosfären sjuder av liv och det finns så många bra bloggar.
Naturligtvis är jag mindre bekväm med några av kategorierna och behöver er hjälp. Förslå gärna din egen eller någon annans blogg men glöm inte att motivera varför.  Du kan skriva i kommentarsfältet här, i kommande inlägg om bloggpriset eller skriva ett eget inlägg och länka till mig så läser jag.
Kategorierna är
  • Nöje & kultur
  • Mode
  • Sport
  • Vardagsliv & fritid
  • Politik & samhälle
  • Prylar & teknik
  • Design & inredning
Bloggat:  Svensson, Minamoderatkarameller, Trollhare, Scaber Nestor, Tonårsmorsa
Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: GRATIS I STOCKHOLM

Hej!Ta gärna en titt på vår videoblogg som kanske är Sveriges största med över 1200 filmer på Youtube. Videoblogg finns inte som kategori, men det skulle utan tvekan hamna under kategorin "Nöje & Kultur" eftersom det vi ägnar oss åt är nöjen och kultur i allra högsta grad.Vi filmar endast gratisevenemang i Stockholm, publicerar på Youtube och skriver lite om det i vår blogg. Sedan bloggen startades för ca två år sedan har filmerna visats över 2,5 miljoner ggr världen över. Varje dag visas filmerna i genomsnitt 2000-3000 ggr. Målet med bloggen/filmerna är att sätta Stockholm på världskartan vad gäller kultur, och då gratiskultur i synnerhet.Här är vår blogg:

http://www.gratisistockholm.nu/videoblogg.aspx

Här är våra filmer:

http://www.youtube.com/user/gratisistockholmTack på förhand!MvhAndersGRATIS I STOCKHOLM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback