Undrar någon...

Undrar någon över att många är tveksamma inför vaccination?
Efter långt övervägande travar familjer iväg med sina småttingar och på vissa ställen får de efter lång väntan beskedet att nej här vaccinerar vi inte de små.   På andra håll har vaccinet tagit slut och bara småbarnen vaccineras idag. Ni är välkomna en annan dag är beskedet de vuxna får. Tagit ledigt stått i kö och får vända om.Kaos och motstridiga budskap, undrar någon om varför vissa säger nej till vaccin..

Och vi har nu också fått ett nionde dödsfall i svininfluensan i Sverige ... i Norge har nu 21 ...Paniken och rädslan späds på av medias rapportering och blandas med tveksamhet av alla rapporter om biverkningar.

I Jönköping råder åldersfixering 60+ först vecka 51 och upp till 30 år under  vecka 47. Så är tågordningen för vaccinationskön. Men några gick före i kön.   Har Du en faster, annan släkting eller är barn till sjukvårdspersonal   behöver du inte riskera att lida av biverkningar vid juletid. Då har du redan fått inbjudan att smita före i kön
I Jönköping  är vissa nätverk lika starka som maffiafamiljernas. Så vem blir förvånad?

Jag som får vänta blir allt mer tveksam på nytt.  Influensasymptom av spruta vid julfirandet är det vad som väntar? Har inte de flesta vaccinerats så dags? Behöver jag...?

Bloggat: trollhare, Steve Lando
Andra om:, , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Kee

Jag var oxå fundersam till om vår familj skulle ta vaccinet, men efter mycket vägande med vågskålarna - ska vi: vad händer då? ska vi inte: vad händer då? Vi har en 7åring som tillhör riskgruppen och då bestämde vi att ska han, så ska givetvis alla i familjen ta vaccinet! Det gjordes för 3 veckor sedan, innan själva "vaccin boomen" hade börjat! Då fanns det vaccin och vårdcentralerna va tomma med folk! Nu är jag glad att vi gjorde det, för sonen fick en släng iallafall... över 40g i en vecka! Undra vad som hänt om vi inte hade vaccinerat oss!Jag rekomenderar alla att ta vaccinet och med förhoppning att inte bli fullt så dålig som man annars kan bli!Lycka till med vad du än bestämmer dig för!

//Kee

2009-11-18 @ 16:38:51
URL: http://framtiden-livet.blogspot.com/
Postat av: annarkia

@Kee

Tack!

2009-11-18 @ 17:04:26
Postat av: Anonym

och i Jönköping var kön oändligt låååång, var glad att du får vänta, den värsta rushen är nog över om några veckor

2009-11-19 @ 00:17:43
Postat av: @bo

Varför finns ingenting i media om detta ???http://www.express.co.uk/posts/view/140492/Million-hit-by-plague-worse-than-swine-flu

2009-11-19 @ 10:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback