Nomineringsdags inför Stora Bloggpriset

Om drygt en vecka ska nomineringarna till Aftonbladets Stora Bloggpris lämnas in. Jag är medlem i bloggpanelen och ska välja ut fem bloggar i sju olika kategorier. De bloggar som får flest nomineringar i varje kategori går vidare till en avgörande omröstning som alla kan vara med och påverka.

Bloggosfären sjuder av liv och uppgiften är inte helt lätt. Jag börjar med klar med mina val men känner en viss tveksamhet när det gäller följande kategorier:
  • Mode
  • Sport
  • Design & inredning
Tipsa mig gärna. Förslå din egen eller någon annans blogg men glöm inte att motivera varför.  Du kan skriva i kommentarsfältet här, eller skriva ett eget inlägg och länka till mig så läser jag.

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är ju Jönköpingsbo så då måste det ju bli...Du vet vilka sport och modebloggar, eller?

Motivering: lite lokalpatriotism skadar inte.

2009-11-23 @ 13:37:36
Postat av: Anna Carlsson

Hej!

Kanske har du redan gjort dina nomineringar? Om inte vill jag härmed tipsa om vår konsumentblogg www.louisekonsumentkoll.se.

Bloggen är välbesökt och framför allt mycket kommenterad. Det beror nog på att Louise Ungerth som skriver vågar ifrågasätta och vara obekväm. I brist på kategori för konsumentbloggar tycker jag att louisekonsumentkoll bäst platsar i kategorin för Vardagsliv & Fritid.Tack på förhand!(ps: som av en händelse har jag en färdig motivering som jag kan mejla över om du är intresserad)

2009-11-24 @ 13:58:28
URL: http://www.louisekonsumentkoll.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback