Skrämselhicka i onödan.

Dog nästan av hjärtslag när jag såg rubriken om den tidigare hjärtopererade mannen   vars hjärta stöttes bort på grund av influnsavaccinet. Nej inte för att jag själv är hjärtsjuk utan på grund av min tidigare tveksamhet till att låta vaccinera mig.  Jag har ju äntligent bestämt mig för att säga ja tack till vaccination. Min oro för ev biverkningar blossade upp direkt när jag såg rubriken i Aftonbladet och på löpet.

Som tur är forskade jag vidare och fann att Aftonbladet är ute och cyklar.  Jinge och bloggen orsakverkan reder ut begreppen och får mitt hjärta att slå normalt igen. Desssutom tycks spridningen plana ut och få har blivit svårt sjuka. Här är en bra artikel som visar när man bör söka vård om man insjuknat och blir sämre.

Varför denna eviga skrämselpropaganda? Det var 18 år sedan  mannen som dog genomgick en hjärttransplantation och det finns en misstanke om att han inte skött sin medicinering. Om detta fanns  inget att läsa i Aftonbladet. Men väl här, här , här och här.

I Jönköping sker vaccinationen i åldersordning  På grund av försenad leverans hålls extraöppet för  de som är 31-40 år nu på lördag Ingen idé att försöka nästla sig in i kön då de gör legitimationskontroller. Så det blir  att vänta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
i

Kommentarer
Postat av: Anton

Klart du ska vaccinera dig.

2009-11-27 @ 12:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback