Fortsatta israeliska övergrepp mot Gaza.

Obama vädjar till Israel att öppna gränserna för att underlätta för hjälpsändningar att komma in  i Gaza, ett Gaza paralyserat efter tre veckors terrorbombningar, hus och hem sönderbombade, familjemedlemmar och grannar dödade eller skadade. En befolkning på svältgränsen efter två års ekonomisk blockad.
 Fortsatt blockad, Israel öppnar inga gränser  istället sluts  även havsgränsen. Inga fiskebåtar kan ta sig ut.  Skjutandet, eldgivningen fortsätter från israeliska patrullbåtar in mot Gazas kust och luftrummet dånar av israeliska ständiga överflygningar. Det råder brist på mat, medicin, vatten och energi.
 
Det här måste få ett slut! Stoppa Israels trakasserier och övergrepp mot Gazaborna!
Bojkotta Israel. Israel till Haag!

Appellmöte till stöd för palestinierna i Gaza
Lördag kl 13:30
Stadsbiblioteket i Jönköping.

Demonstration i Göteborg
Lördag kl 14:00
Götaplatsen


Rickard, en av Palestinagruppernas medlemmar, har startat en ny hemsida,  Blodigabutiker.se. Den listar livsmedelsbutiker landet runt som säljer Israelisk frukt och grönt och livsmedel från Israel.
Blodigabutiker.se,Bojkotta-israel.nu, AB,1,Dagen1, Dagen2, Intressant

Bloggat: Jinge, Svensson, Steve Lando

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: JuliusJAG VILL BARA ATT FOLK SKA VETA !!!Hamas godkände israels avtal om vapenvila , men strax efter det så sa israels statsminister i ett tal att dom hade försvagat hamas enormt och i bästa fall ( sa han ) utplånats, men så var inte fallet . Hamas skickade iväg 6 st raketer mot israel bara för att visa att så var inte fallet.

asså det är nåt med det här kriget jag inte förstår … jag har läst oerhört många bloggar , att skulle hamas på något sätt använda kvinnor och barn som sköldar , och att hamas anhängare skulle gömma sig bland civilbefolkningen … har någon sätt civila sjukta tillbaka ? , det ända jag har sätt från tidningar och flera utlänska kanaler är att palestinier flyr , ska man då använda sig av otroligt många flygattacker där risken är minimal att någon hamasanhängare dödas ? … varför inte gripa dessa hamasanhängare på ett annat sätt och ställa dom inför rätta , varför spränger israel Fn-skolor , sjukhus , skolor , amulansbilar , sjukvårdare och 31 mosker …varför använder sig israel av fosfor bomber som är olagliga och som gör att alla organ i kroppen går sönder om man känner lukten av den röken … och sen skyller på att det var dom 10 soldaterna som dog under kriget på något sätt hade fått tag på dom och kännt för att använda dom , hur trovärdigt låter det ? … och i fall det ändå var så att dessa soldater fick tag på dessa bomber och kände för att använda dom , fanns det ingen som kunde sätta stop för dom och säga att detta är fel ? enligt en läkare i belgien kommer ytterliga flera tusen av den palestinska befolkningen att drabbas av canser och eventuellt dö inom det närmaste halvåret , det är på grund av fosforn röken som är livsfalig… ( Fosforn är olaglig att använda i krig ) är det någon som kan ge mig svar på dessa frågor ? Detta kriget va bara enligt mig ett bevis på att man kan brytta mot krigsrätten och mänskliga rättigheter , nu kan väll andra länder som iran kanske höja nivån an aning och kanske ta till kärnvapen … eller för det är väll ingen som säger emot om man bryter mot reglerna,varför låter inte israel att andra journalister kommer in i gaza … ?? enligt mig betyder självförsvar , att man inte använder mer våld än vad situationen krävs , och varje gång man ska prata illa om israel så hör man alltid nån säga , vi har alltid haft det svårt i alla år - men för hällvette precis som hitler gjorde med er under sin tid , gör ni med palestinierna : stor mur runt palestina som inte änns ligger i deras område , Man väljer att skriva arab i varje arabs pass som är bosatt i israel , Precis som hitler gjorde med judarna , araber som är bosatta i israel får inte göra värnpliketen vilket jag förstår , men medans alla andra killar i 20 års åldern tar värvning så får araberna i israel varken studera eller jobba eftersom att en arabisk person får inte studera vidare efter 20 års åldern utan måste vänta dom 5 åren då en judisk kille muckat från lumpen , detta beror på att inte araberna ska komma ikapp judarna i deras studer , men om man inte för ta värvning eller gå i skolan eller jobba , vad ska man då göra i 5 år ? ( lumpen i israel är 5 år )

Vi tog er mark, vi fördrev er, vi spärrade in er och vi kan inte släppa ut er för då dödar ni oss. Så sa Israels förra statsminister innan han avgick och insjuknade ...

JAG VILL BARA ATT FOLK SKA VETA !!!Vad har dessa barnen gjort för att förtjäna sin död ?

embedded" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=K5wrwZlwAq8&eurl=http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2009/01/200916123126787790.html&feature=playerembedded

2009-01-29 @ 00:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback