Stora Bloggprisgalan ser jag live i kväll.(2)

Jag hade planerat att ha delta i Stora Bloggprisgalan i kväll tillsammans med min bloggande syster. På grund av en massa olika omständigheter  blir det nu inte av. Visst hade det varit kul att få se och prata med alla bloggkompisar som vimlar omkring på galan.
Vad glad jag blev när jag ser att att det går att följa galan live via Aftonbladet, Twitter eller Bambuser. Aftonbladet sänder från klockan 20:00. Ni vinkar väl när ni kommer i bild. Njut av spektaklet och tänk på att allt är en lek. 
Mymlan Du sopar mattan med de andra i sin kategori så klart och vad kan vara mer passande än att Opassande tar hem priset i kategorin Politik och samhälle. Det håller jag tummarna för.

Bloggpriser
 Opassande vann priset i kategorin Politik och samhälle. Helt rätt då hon lärde oss mycket om FRA och hjälpte oss att hitta rätt information med sina snygga sammanfattningar.
Grattis Moderskeppet! En av de bloggar jag nominerat vann i kategorin Teknik och prylar. Hurra! Tack vare er känner jag mig riktigt bekväm med bildredigering i Photoshop. Men stopp och belägg, vad var det ni sa om 40-50-åriga gubbar och damer?
Tonårsmamman tog hem priset i kategorin vardag.  Bra val!
Marcus Birro, sport och fritid. Kul särskilt med tanke på alla påhopp han utsatts för i sin egen blogg. En trevlig kille.
Och så modebloggen. Oj hon vet inte vad interagera betyder. Jisses!
Aftonbladets hederspris till StoppaFRAlagen. nu. Applåd! Helt rätt! En komplex lag som behövde jurister, tekniker, journalister, samhälls- och beteendevetare för att penetreras och tydliggöras. Den första bloggbävningen, ett enormt grupparbete som skapade opinion och som visade vad bloggosfären kan åstadkomma.

Aftonbladet live


Bloggat: Mymlan, Opassande, Sandra, MinaModerataKarameller och många många fler
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback