Att ta ansvar för problem i ny tid.

Rubriksättning är viktig. Den är av sådan dignitet att den finns med bland de pressetiska reglerna. Rubrik ska ha täckning i texten. Det handlar om att ge korrekta nyheter. Det vet i sjutton om Aftonnbladets rubrik "Piratpartiet kapar åt sig digitala frågor" är en korrekt rubrik. Artikeln handlar om att Piratpartiet inte har några åsikter när det gäller, skola, barnomsorg och liknande frågor. Att kapa åt sig antyder att man tar något som tillhör någon annan.  Gammelpartierna med sina rötter i ett helt annat samhälle än dagens globaliserade samhälle verkar yrvakna när det gäller informationsteknologin och de problem som den för med sig. Vad Piratpartiet gör är att ta ansvar för ett fält som de andra partierna lämnat åt sidan.  Det är inte att kapa åt sig.     Vad som behövs nu är en heltäckande it-strategi, ett nytt sätt att tänka och med en helhetssyn på samhället . Gamla lösningar på nya problem i en ny tid håller inte.

Andra bloggar om: , , , , , , i

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag blev precis medlem på bloggportalen men jag hittar inte vart jag kan få en kod så att jag kan sätta in ett sånt där "märke" som man har (ävem du) tex. bloggtoppen.se hur gör jag?

2009-08-15 @ 21:33:16
URL: http://liisamax.blogg.se/
Postat av: annarkia

@Lisa

För att bloggportalen ska kunna registrera antalet besökare måste Du lägga in en kod. Den hittar Du om du loggar in på höger sida. Glöm inte att lägga in den på alla dina sidor inte bara Frontpage. Hur du gör framgår på bloggportalenBloggtoppen.se är en annan portal. Du registrerar dig och föjer sedan instruktionerna.

/annaFin blogg Du har

2009-08-15 @ 23:53:54
URL: http://annarkia.blogg.se/
Postat av: natalia

Sugen på ny bloggdesign? Kolla då in min blogg! Där lägger jag upp designer för 15-40 kr! Eller vill du kanske ha costum made? Det kostar bara 50 kr uppåt!Smartish.blogg.se

2009-08-16 @ 17:03:23
URL: http://smartish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback