FRA får miljoner i årets budget.

Alliansens avsikt är att till varje pris genomföra FRA-lagen och underlättar FRA:s verksamhet med nya sköna miljoner i årets budget..
-"I budgeten får den hett omdebatterade underrättelseorganisationen FRA 2009 ett tillskott på 82 miljoner kronor, en ökning motsvarande knappt 15 procent. I år är anslaget till signalspanarna knappt 562,5 miljoner". (SVD)
FRA får mer pengar till IT än vad IT-ministern får! Visst det handlar om olika verksamheter , men tänk efter.
En lag som kritiserats från så många håll, en lag som ingen vill ha ska få en 15% ökning av sina anslag. En odemokratisk lag som ställer Sverige vid skampålen ska få kosta i regeringens budget? Nej, den lagen måste rivas upp! Inte lappas och plåstras om!  I en demokrati är rätten till fri kommunikation okränkbar.
Farmorgun  i Norrtälje blir helt matt och skriver:
"Byråkrati och teknokrati vinner terräng när demokrati blir en teknikalitet. Lyckas det inre kabinettet med konststycket att ställa alla dessa miljoner till FRA:s förfogande då är saken biff. "
Det här är ren utmattningstaktik. Nu gäller det att orka stå emot . (SVD)
Än finns det hopp!
Kanske är det så att Sverige behöver en författningsdomstol i alla fall? En domstol som kan ge skydd mot övergrepp från en lag som ingen vill ha.

Några som bloggat: MinaModerataKarameller, Farmorgun, Opasssande
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Läs på intressant.se

Kommentarer
Postat av: Mike

Fra = tjuvar1242575&lpos=extra3" rel="nofollow">http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=96297&a=1247350&lid=puff1242575&lpos=extra3

2008-09-24 @ 15:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback