Har Du skickat mail till riksdagen om IPRED?

Har Du skickat mail till riksdagen om IPRED? Då kanske ditt mail hamnar i en särskild mapp . Riksdagsledamöterna gillar uppenbarligen inte att vi medborgare engagerar oss och gör vår röst hörd. Inte om vi blir för många i alla fall. Då sorteras vi bort som skräppost. Nästa steg blir väl hörlurar och särskilt färgade glas. Allt för att inte besväras av oss de ska representera. Gå i riksdagskorridorerna och prata med sina gelikar är tryggast och bekvämast verkar det som. Och säkrast är det att följa vad de andra i partiet säger. Stifta lag som möjliggör utpressning och som stämplar många i en ungdomsgeneration som brottslingar. Tjosan! Det är demokrati på 2000-talet det. 
Om Nu riksdagsledamöterna känner sig hotade av mail mot IPRED-lagen kan väl ledamöterna åtminstonde ta del av forskning som bl a visar att musikbranschen faktiskt ökar musikförsäljningen tack vare fildelning?

Urban Cat uppmanar :
"Alla ni som inte tror att fildelarlagen handlar om utpressning:
-Kasta er in på Rick Falkvinges sida & läs!!"

Anna Troberg har skickat sitt mail till riksdagen och säger" maila dem du också ".
Emma och Anna Troberg delar med sig av sina mail  till riksdagledamöter.

Media: AB,, ABSVD,  Intressant.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Kommentarer
Postat av: Peter Ingestad

Ja, vad ska man göra, när våra makthavare skiter i folket? Fortsätt kampen! Det är rätt att göra uppror! Bombardera högkvarteret!

2008-11-16 @ 22:15:41
URL: http://luzgannon.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback