En regering med krisstämpel.

 
 En regering med krisstämpel simmar på djupt vatten och livbåten är inte i sikte.
 FRA-lagen som ersättare för IB och åsiktsregistreringen.   Avslöjandena duggar tätt om åratals olaglig signalspaning och nya propåer om mer övervakning trumpetas ut.
PKU-registret gör dig som är född 1975 eller senare totalövervakad. Än har du lagen på din sida om du vill ta ut dina vävnadsprov från biobanken enligt Dagens Medicin 24/6. Men det gäller att du skyndar dig för den möjligheten vill nu politikerna ta bort.
Att den starka opinionen mot övervakningssamhället tog politikerna på sängen var tydligt. Vad gör då makthavarna? Stannar upp, lyssnar och kommunicerar med opinionen. Nej  istället  körs lagen med hast igenom samtidigt som statsministern talar till oss som om vi vore små barn som inte förstår vårt bästa. Vilken arrogans och vilket översitteri det är att omyndigförklara meningsmotståndare!
Centerpartiet sitter i krismöte och presumtiva dissidenter ska sättas på skolbänken. Detta måste i rimlighetens namn innebära att sittande regering har gjort självmål och därmed omöjliggjort en ny runda i maktens korridorer efter nästa val. En regering i kris är ett milt uttryck. 

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Jag har placerat min blogg i Jönköping på bloggkartan.se

Kommentarer
Postat av: 0v0

KONFORMISMENs eller JANTE-LAGENs Sverige det är/blir lätt att 'övertyga' eliten och 'parti-kamaraterna' om hur Sverige ska vara, i aktuella geo-politiska konstellationen!Åter till Yale-experiment; det finns alltid en som vågar säga NEJ-, (i vilka sammanhang som helst!) !

2008-06-26 @ 21:02:22
Postat av: Kicki

Vad kännetecknade de försökspersoner som hade civilkurage nog att stå emot och säga nej? Det är det som är det intressantaste i Milgrams experiment (yale-experimentet)

2008-06-26 @ 23:45:34
URL: http://annarkia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback