Shoppingrunda inför midsommar registrerad.

Har varit på västkusten i  en vecka nu. Det finns ingen bättre plats att tillbringa ledigheten på. Ändå längtade jag till gemenskapen med alla er som demonstrerade mot FRA-lagen utanför riksdagshuset igår. Är vi registrerade nu alla vi som höjde rösten emot  att bli tvångsavlyssnade av FRA?
Mina rörelser idag är registrerade. Storebror har bevakat mig. Jag har shoppat loss inför midsommarhelgen och låtit mitt betalkort jobba hårt. Tänk att jag alltid ska glömma vissa viktiga "detaljer"  varje år vid flytten till kusten. Alla räkningar sitter i sitt fack hemma så  M fick ringa runt  för att undvika kravbreven. Alla jeans och varma tröjor ligger fint i hyllorna därhemma. Det var ju värmebölja när vi for! Den glömskan krävde en hel del shopping inför midsommarfirandet i morgon. Läckra sommarklänningar är inte att tänka på i det här vädret.
En ny bikini slank också ned i påsarna för det är ju trots vädret sommar.
Var jag handlat och för hur mycket är registrerat. Det visste jag  ju redan. Att Sverige inte är bäst i klassen utan hamnar långt bak det var en nyhet för mig. Enligt Privacy International är Sverige en av de sämsta länderna i Europa när det gäller personlig integritet.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,


Kommentarer
Postat av: Argbiggan

Tänk positivt och var glad över att ingen registrerar vad Du köper! Eller gör någon det också?

2008-06-19 @ 17:58:39
Postat av: Betsy

Bloggrevolten lyckades inte. Den här gången. På tal om något annat så har jag också shoppat idag pga kommande kalla midsommarväder.

2008-06-19 @ 22:28:14
URL: http://heksann.blogg.se/
Postat av: Mike

LÖRDAGEN DEN 28/6 KL 12:00 på KUNGSPORTPLATSEN! Demonstration mot FRA-Lagen

2008-06-20 @ 17:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback