Nyhetsrubriker en söndagsmorgon.

Förvånas över de nyhetsrubriker som fyller gammelmedia en söndagsmorgon.

Leif G Persson ställer frågan  om Eklund är en ond man och därmed kan dömas till fängelse. (Expr)
Vem är ond?  Finns det onda människor? Är det rätt att säga att någon är ond? Är man ond då man begått onda handlingar? Är man mindre ond om man i lagens namn kan betraktas som psykiskt sjuk? 
Leif GW Persson menar att Eklund kommer att dömas till livstids fängelse och att Eklund inte är psykiskt sjuk i lagens mening. För mig är det handlingen som är avgörande. Så inte i lagstiftningen som säger att om Du inte förstår att du gör fel och inte kan styra dina handlingar då kan du betraktas som psykiskt sjuk. En person som Eklund som ger offret skulden för de avskyvärda brott han begått är den personen frisk?
Rättegången mot Eklund närmar sig och mordet på Engla finns med på de stora tidningarnas förstasidor.

Kusttidningarna skriver om Bert Karlsson,Skaramannens planer för Grebbestad  
-Vit sand på en strandremsa för att skapa Playakänsla som om det inte duger med de Bohusländska klipporna och den karakteristiska rödgula sanden.
-Dra vägen efter stranden istället för genom samhället.  Ska alla de som idag flanerar efter vattnet utestängas  och förgiftas av bilavgaser omgivna av plastpalmer.
Nog är den mannen kreativ och kan säkert tillföra orten många sköna kronor och arbetstillfällen. Men håll fingrarna borta från den genuina kustremsan Bert Karlsson. Ersätt inte den med konstlad inplastad Medelhavskänsla.
I dagsläget femdubblas befolkningen under sommaren i Grebbestad. Hur blir det i Bert Karlssons Grebbestad? Än mer hysteriskt trångt?

Varning klass 1 för översvämningsrisk i fyra län . 
Sommartid i Sverige är vädret alltid toppnyhet. 
Regnet vräker ner från och till varför jag naturligtvis utgår ifrån att varningen gäller  Bohuslän. Jag  ser i mitt inre mitt nyanlagda trädgårdsland bli en pool. 
Väderstationen pekar på mer regn men varningen gäller inte kusten. Det har bara regnat 15 mm varför jag genast förtränger tankarna på klimathot och annat väderelände p g av miljön. En långpromenad och sedan björkeldad brasa kan väl inte öka  koldioxidutsläppet allt för mycket 

 
Läs även andra bloggares åsikter om , ,


Kommentarer
Postat av: Ouda

Tänk vad värdet på fastigheten kommer skjuta i höjden när du i annonsen kan skruva "Stor pool med naturligt vattentillflöde, perfekt för barnfamiljer och den naturintresserade. Om grannarna gnäller, dränk dom i poolen."

2008-07-20 @ 13:25:59
URL: http://ouda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Perfekt! Kommer säkert många spekulanter efter den annonsen.

Christina

2008-07-20 @ 16:14:08
Postat av: Anton

Tidningarna i synnerhet kvällspressen frossar i detaljer runt mordet på Engla.

2008-07-20 @ 19:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback